9/365

Semalam pagi-pagi pas subuh sudah kuar umah.

Tiba di Stulang Laut ngam-ngam langit di ufuk timur sedang masak ranum – merah gitu.

Yep, haku penah keje kat Senoko Powerplant dulu-dulu. Nostalgia beb!

across the Tebrau Straits

Advertisements

15 thoughts on “9/365

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ” Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara
    Sebuah persahabatan….
    Terima kasih
    kembara ziarah maya”

    woooo cantikkkk sekali pemandangan stulang laut tu… yup dah nak dekat dah tu kat tempat aku lepak pancing area Jeti Kastam …. eeemmmm mmg selalu nampak serombong belang merah putih senoko powerplant tu…. selalu tengok bot peronda singapura lalu lalang

  2. masa we all duk straits view, my son selalu tanya serombong kaler merah putih tu apa? I tak tahu, (cuma jawab, kilang.) dan tak pernah pun google mendakloh tu…upernyer powerplant! aiseyy makkk…

Comments are closed.