24/365

Pagi Sabtu kelmarin. Haku datang lagi ke pantai Stulang Laut utk sunrise.

[+ 9/365 ]

Cuaca agak baik untuk haku tangkap mentari terbit diufuk timur. Dan spt biasa, kelihatan jelas bot2 peronda ditengah2 perairan disitu. Tapi bukan kita yg punya.

Stulang Laut Beach, Johor

45 thoughts on “24/365

  1. memang cantekkk gambar ni, rasa tenang gitu.

    en_me, saya nak tanya haritu tapi takut mengganggu pulaks, hehe. tapi en_me dah tanya dulu kat blog saya.

    ampasal tak boleh buat link blog ni kat sidebar blog saya tu yeh? saya dah try banyak kali tapi tak boleh jugak. dakukah yg bersalah tak reti buat tapi sebelum ni ok ja, di manakah silapnya?

    sekian terima kasehhh.

  2. owh sukerrrr~
    en me tak try main shutter speed?
    sy nak try tp xjmpa tpt yg byk air gerak2 la plak
    nak try kat sinki mcm tak cool la hihi

  3. salam en me..,

    emm, tgk gambar kat stulang laut ni terus teringat memori mase kecik2.. berkelah sambil mandi-manda kat situ.. sekarang?? tak pasti pulak..

Comments are closed.