25/365

[+ 11/365 ]

Curahat. Haku nak ucap timekaseh pd kengkawan yg selalu singgah2 jenguk2 komen2 blog haku yg xdok ape2 nih. Begitupown mungkin ade yg kengkawan perasan walopown sudah letak komen tp tetiba x nmpk dlm blog haku nih. Ada 2 sebab.

  1. Korang xdok blog tuk haku baca.
  2. Korang ada blog dan ada kamera dslr. Tapi ayat2 korang gediks2 pulak. Nyamfahh kanns. Ooops.πŸ˜‰

Haku bukan marah uoolss. Haku nasihattt. Bukan haku x penah cakap sblom nih.

Jom layan gambar lepas sunset kt bawah. Boleh gitu kengkawan.

Danga Cruise Jetty

42 thoughts on “25/365

  1. kalau bwk bdk ini pergi c2, risau kot2 ade penumpang misteri yg masuk tanpa kebenaran karang..tengok2 bila balik, seat kat keta kosong 1 seat..

    kalau dihumbannya bdk ini kedalam laut, mati lahh!! x reti berenang!!!

  2. apasai area danga ni macam terbiar eik encik me? in 2006 I datang Bayleaf tu skit punya happening…then bila dtg balik in 2008 sampai sekarang…macam tak terjaga je. harap ada mainan utk bebudak dan tarikan boats tu je…

    encik me tak g shoot carosel dimalam hari disitu? try la..nak tengok hasilnya…

  3. skali skala gediks tak per kan en_me?? hikss..

    alaaaa….tak penah lagi merasa naik kapal restoran tu…time dulu-dulu mampu tengok dari kejauhan jekk…ngheeee~

Comments are closed.