34/365

Masih tengah terai, test, dan uji camera lens 50mm f/1.8 yg baru itu.

[+ new toy ]

Masih banyak yg haku harus bajar. Baper banyak ‘masih’ daaaa. *Senyum.

Curahat lagik. Semalam haku ade timer komplen dr kengkawan. Kate gambar dlm blog haku nih besar gedabak, susah nk download.  Pestaim haku timer komplen camnih.  Nantilar kalo haku senang, haku kecikkan gambar macam blog dulu2 gitu. Tapi pelik jugak makk, haku x penah pown komplen blog korang yg penoh dgn adsense nuffnang yg kekadang tunggu berjanggut atas bawah bagaiii.  Kowserr.

Dan sesunggohnye, xdok pown cikgu base mesia yg komplen blog haku nih gune base caca-merba aram-J oops.

my Sigma DX photolens (18mm – 250mm) captured by Nikkor AF 50mm F/1.8 (not HDR)

Advertisements

13 thoughts on “34/365

  1. curahat en_me bisa buat ai ketawa..hahaha..

    owh,boleh download eh gamba en_me.xtau pon..

    ehem, en_me, bahasa en_me kitorg siap apply kat fb tauu..hahaha…oppsss…terbocor rehsia pulak..

  2. betul3.

    ini blog kita.
    suka hati kita lah nak buat camna.

    en_me,
    jangan kecikkan gambar.
    hilang seninya.

    streamyx saya OK jer…

    salam tahun baru.

  3. Biasalah
    Dunia memang BEGITU
    Ada yang suka
    Ada yang TAK SUKA
    Ada yang benci
    Ada yang rindu
    Ada yang kerjanya memuji
    Ada pula yang kerjanya mengomplen
    Jadi teruskan saja cara yang ada

  4. 1- Jangan kecikkan gambar me….jangaaaaannnnn…hehehe..sebabnya laju aja saya load, even time pakai berokband celcom.
    Yg dok tepek add nufnang ntah apa 2 tu lagi lambat:) Saya suka tgk gambar2 yg cantik dan besar2 itewwwww..

    2- entri ini saya panggil entri meracun! Harap saya termakan racun me ini…:P…dan terus joi the club

Comments are closed.