51/365

Sepatutnye ini entri tuk esok. Tapi, doc zouldahan (dgn lens barunye 50mm f/1.8) semlm dah tanye.

Dah dekat dah tu dgn Festival Layang2.
Tak menembak kat sana pulak ke?

Stop. Haku tak tepek gambar doc zouldahan takut dia mare2 kat haku pulak nnti.  ;-P

Sebenarnye malam Sabtu haku dah terjah Bukit Layang-layang sempena Festival Layang-layang Sedunia 2011.

Tembak-tembak tractor saja. Boleh kan. *Senyum.

Kites Hill, Pasir Gudang

Sebenarnye haku demam dah 5 hari. Ituari haku dah jumper Doc Singh (baca betul2, dan bukan DrHoney oke). Doc Singh (xdok blog oke) dh bg haku ubat demam, dan ubat batuk. Oleh kerana ubat dh habis, haku jumpe doc haku kat Klinik Penawar sinih jakk.

Dek kerana demam, beberapa perkara dan meeting haku tunda. Janji dgn officemate (Rahul, sorry mate!) dari Melbourne yg datang ke KL pown haku x dpt nk layan. Kempunan gak nak tengok rakan blogger (Knizam, sori bro) bersanding semalam kt Jasin.Tapi, tak kira ujan atau panas, blog mesti diupdate tiap2 hari kann. *Ketawa.

Bukit Layang-layang, Pasir Gudang

12 thoughts on “51/365

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ” Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    halammakkkkkk aku tertinggal nak tengok gambar ko ni….. dah lama betoiiii sekali buka tengokkkkk fuhhhhhhh banyak sangat…. sorry aku tersebuk dengan pelbagau urusan lahhh

    tang gambar muzium dan tapak layang-layang tu mmg indahhhh…. baru petang tadi aku singgah pasal pesta layang-layang hari ni penutup jadi ambik yang last ajerrr…. ramai seramainyerr orang yang datang…. meriah nampak…..

  2. Ooooo! Demam ye?
    Sekarang memang musim demam.
    Biasalah, cuaca dah mula panas.
    Tapi walaupun demam,
    blog mesti update hari2.
    Syabas!
    Dan harap2 ubat Klinik Penawar mujarab.

Comments are closed.