53/365

Selama ini haku x tau kat tempat lain pown ader gunung Pulai uools. Sebab ituari haku ade comment kat blog orglen sbb gambar yg die tunjuk bukan Gunung Pulai spt yg haku kenal kat bakang umah orang tua haku. *Ketawa.

Gambar small water stream kat Gunung Pulai nih haku amik Sabtu petang. Masa nih ujan dah turun. Haku bawak payung dan dslr yg besar gedabak dgn tripod jugak.

Postnote: ingatkan kalo haku x ckp, korang leh gugel jer. *Ketawa. Iyalah, selain Johor, Gunung Pulai ada di Baling, Kedah. Yg kek seremban tu cuma Taman Sri Pulai jer. Maap erk kalo haku silap.

Gunung Pulai Recreational Park, Johor (not in Baling, Kedah)

18 thoughts on “53/365

  1. ooo, orang gunung pulai ke.. saya pernah datang situ sebab nak gi beraya rumah kawan.. tu yang petama dan terakhir sebab nak daki bukit dari jalan bawah ke rumah die sangatlah jauh…

    p/s- awak dulu sekolah kat skudai ek??

  2. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Yupppp masa aku kecil gunung pulai tapak lama tu mmg cantik boleh mandi…. ada 3 tingkat semuanya…. mmg cantik masa tu….satu peristiwa suatu masa dulu peristiwa hitam berlaku dimana tanah runtuh dan rumah dihanyutkan air … sehingga menimbus kawasan rekriasi tu… sekarang dah di tutup dan air dah tak ade….

    kalau ko pergi sebelah kg bakar arang kampung sawah dah ade gunung pulai 2 tapi alahaiiii jerammm ajerrr…

Comments are closed.