55/365

Pas tembak2 kat Istana Budaya, haku merempit pulak ke LRT Jalan Jelatek (kat PPR). Pemandangan KLCC dan Akleh diwaktu malam yg biase2 aje.

Curahat lagik dan lagik. Oops, sesekali terase nk mencarut. Sedih kat kengkawan (kat afrika, yg x reti baser) yg sanggup tikam2 bakang n kutuk2 haku kat blog oranglen lah pulakk.Β  Memang bang*sat lah kann.Β  ;-(

Ampang Klang – Kuala Lumpur Elevated Highway, E12 (tq cik ila ni πŸ˜‰ )

32 thoughts on “55/365

  1. β•‘β•‘β•”β•‘β•‘β•”β•— β•‘
    β• β•£β• β•‘β•‘β•‘β•‘ β•‘
    β•‘β•‘β•šβ•šβ•šβ•šβ• O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    uihhhh lengang ajerrrr mana orang semua tak nampak kereta sebijik pun….

    kalau kat JB ni lagi malam lagi hidupppp….. joget sampai pagi ahhh…..

  2. so curahat pagi-pagi ni me …
    .
    .
    itu bukan kengkawan..
    kengkawan tikam depan-depan..
    .
    .
    take care..

  3. umang haihhhhhh
    menganga sampai meleleh ayaq liuq tgk gambaq ni..
    πŸ˜€
    .
    .
    .
    .
    betul cakap drsinga
    itu bukan kawan
    itu kawan syaitonnnnirrojim…

  4. en_me cun giler view ni..wow terror gk ek kamoO..bestnyerr laa..tringin gk nk jd photographer..nway drop by here..sihat ke..thanks sudi jenguk blog sesawang izee tu

  5. bro, gambar tu mmg super marvelous! thumbs up! anyway psl tikam belakang tu, bro kena byk kan bersabar … kami sentiasa support πŸ˜‰

  6. yuuuuuu huuuuuuuuu…….
    where are yuuuuuuuuu…….
    .
    .
    tak pe..
    kita suka
    24-2 forever…
    πŸ˜‰

Comments are closed.