Pavilion – HDR

Teringin nak makan sate dalam cup, haku terjah ke Pavilion semalam (Selasa). Seblom haku tangkap gambar waktu senja.

Citer lain. Haku tertarik dgn gambar2 pakcik2 indon yg sanggup mencari rejeki sesuap nasi mengangkat bijih sulfur (penambang belerang) dari dalam kawah gunung berapi Kawah Ijen. Memang cool kan. Dan siri gambar lain sulfur mining kat Kawah Ijen juger.


Pavilion, KL

Advertisements

26 thoughts on “Pavilion – HDR

  1. En Bijih Sulfur itu untuk dibuat aper agaknyer?
    Makan sate di dalam Cup…..nanti saya bayangkan, belum faham maksudnya, kuno sungguhkah aku ni?

    Ohhhhh En Me masuk di dalam cawan gergasi itu?

    1. vahhh kang, akeh ne soklan tewww..

      1. sulfur dicairkan utk proses pembakaran getah
      2. biasa makan sate atas pinggan, tp yg nih makan sate dalam cup mcm ‘cup corn’
      3. me x masuk dlm cawan gergasi tewww.. kowserr kanng

  2. en me makan-makan tak kat sini? 🙂

    gambo terbaik.

    saya ada snap, tapi belum pernah publish lagi. but as usual, gambo en me lagi cantik lah. huhu~

  3. Alahai mangkuk lawanya.. Kalau dapat simpan rumah kawe..sure kena curi punya. Tgk jugak gambar kawah ijen tu.. dasyat ooo diaorg. Surely tak de insurance company sanggup insure keje cam tu 😀

Comments are closed.