Hatiku Kau Guris Luka

Ini bukan entri curahat ye kengkawan. *Ketawa.

Tadi malam haku join kelas photography lagik. Tiga jam High Speed Photography Class.  Memang enjoy. Pecah belon dan pecah gelas. Baru haku tau, gelas dari Ikea saje yg boleh pecah chantek (walopown bersepai jugakk).

Ini kelas photography haku nombor 4 tahun nih. Penat sehh.

Nikonian Academy

Kesemua gambo2 atas dn bawah nih haku x edit (in terms of brightness, exposures atau saturation) dan x guna HDR. Haku crop kat Photoshop jak. Dan sebenarnye kt gambo atas, haku nak tulis gini. “Pecah Kaca Pecah Gelas Simen (thx akakyatie), Habis Baca Harap Komen”, tertakluk pd terma dan syarat. *Senyum.

Kota Damansara

the class

Advertisements

33 thoughts on “Hatiku Kau Guris Luka

  1. cantik dan cantik…

    😉

    yang first, the way titisan tuh dicaptured, wowwwwwwwww terpana daku.. ditambah pula dengan warnanya yang hangat

    kipap de gud werk

  2. cantiiiiiiiknyeeeee…abis tu gelas tu kira pakai buang la ye..agak2 brp biji gelas kena pecahkan untuk dapatkan gambar2 yg cantik camtu?..

  3. memang lawa laaa air bersepai tu..nmpk air nk tumpah..ni mesti kelajuan snap tahap laju smp air macam buleh stop..hehe

    ehem….siapa larr yg dah panah hati en_me tu ye..hihi

  4. ternganga cek tengok gelas pecah pun cantik..

    tapi itula, kena tengok tangan yg memegang kamera tu. bila berbakat, cantiklah jadinya 🙂

Comments are closed.