There will be a slight delay in updating this photoblog

Ini bukan April Fool 2011 ya kengkawan. (Macamla tiap2 tahun haku buat April Fool. *Senyum.) Dan bukan cobaan. Ini betul-betul. *Senyum lagikk.

Blog haku akan sengaja dilambat-tayang. Harap kengkawan leh patients patience.

[+ April Fool 2008 ]
[+ April Fool 2009 ]
[+ April Fool 2010 😉 ]

Citer lain. Ada kawan nak soh promote jualan produk kesihatannye dalam blog haku yg xde ape2 nih. Please click the link. Layann.

Advertisement: Premium Beautiful Collections

42 thoughts on “There will be a slight delay in updating this photoblog

    1. en_me: tauuuu kak doc.. 😉
      sengajer xnak letak ‘directlink’ sbb ‘orglen’ punye blog.. ekeke

      DrSinga: hahahaaaaaaaa………
      dush kang !!!!!!!

      en_me: oops sori doc, if u r smart u know how to find it ~ .. ihiks

  1. owh, saye taknak kurus,sebab saye dah sememangnye kurus mcm lidi,ade sape2 nk amik saye jadik model produk utk gemok2 sikit tak?

  2. cek sayang la lemak2 cek ni. terima kasih sajalah, kehkeh!

    napa dipotong patient & tukar patience? dah betul dah patient tu 🙂

  3. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ” Antara kau dan aku
    Blog ini sebagai pengantara”
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ”Maaf lama tak ziarah anda”

    wooooo lama nyerr tak jengok kamu ni….. tetiba bila jengok kat scren computer aku … tembus scren komputer ko eeeehhhhh ada pulak gambar hitam putih tu… uihhhhh rampingnyerrrr badan… mak aiiiiii…. merenung jauh aku nengok….

    sekali aku terjah blog ko rezeki plak depan mata…..

Comments are closed.