KLCC SUNSET: NOT HDR

Nikon D7000, Nikkor 50mm, f/11, 15sec, ISO 100

Pas dari makan nasi ayam mancongkam, haku patah balik ke Tasik Titiwangsa pulak.

Dan gambar KLCC kali nih haku tak pakai spender HDR. Dengan kombinasi setting aperture, shutter speed, dan ISO yg sesuai pon leh menghasilkan gambo senja yg menarik juger.

[+ 85/365 ]
[+ 25 Nov 2010 ]

Citer lain. Someone asked me to un’pekak’kan this blog sekejap. Then I said, why not. *Senyum.

38 thoughts on “KLCC SUNSET: NOT HDR

  1. Salamen-me..,

    lama nya tunggu peluang nak tulis apa-apa kat sini….

    masyallah…kagum dengan hasil-kerja me ..teruja sungguh bila tengok dan layannnn…

  2. yeeayyy..dah boleh komen! πŸ™‚

    saya masih tak dapat nak buat long exposure shot/night shot with low ISO sebab tripod tak beli lagi…~huhuhu…

    en_me pakai tripod cap hape? saya nak beli manfrotto 190B aja..OK tak?

  3. as-salam incek me itu.. wah dah boleh komen… hehehe… ni yang best ni..

    tapi kan.. tadi perasan ada entri baru.. mana dia?.. apa2 pun semoga cepat sembuh yer incek me… =]

    *incek me.. saya teringin nak tengok menara klcc yang baru tu.. kalau dapat amik pic dia dengan jelas.. bubuh lah kat sini.. rindu nak tengok bangunan tu…

  4. Ala en-me guna gate yg payah sikit nak bukak cam dr singa tu, kadang nak swipe tu sikit konfius lah tapi tak apa lah, makcik ding dong jugak la…

Comments are closed.