HOW TO SPLIT HOLIDAYS AMONG FAMILY MEMBERS

Cuti sekolah bermula sudah. Begitu juga, esok dan lusa adalah hari Gawai.

mQ (baca my Queen oke) and anak2 nomor 3 4 dan 5 DAH balik rumah panjang hari Ahad lepas.

Haku and anak nomor 1 AKAN gi jalan2 carik sunset kat utara pulau. Mulai esok.

Anak nomor 2 DOK diam2 kat hostel kolej jer. Bolehh.

Advertisements

37 thoughts on “HOW TO SPLIT HOLIDAYS AMONG FAMILY MEMBERS

  1. en-me,
    Boleh aje.. Dulu masih kecik-kecik memang boleh angkut semua. Sekarang ni dah susah, cuti sekolah dgn semester pun tak sama. kalau nak menunggu semua cuti, jwbnya tak berjalan la..

  2. As Salam en me….
    Lama sungguh tidak mendengar kabo berita

    Wah, seronok deh nak bercuti sekolah πŸ˜€

    Semangat membawa anak2 ni yer πŸ˜‰

      1. Uiiikkksss
        Kita owez dtg tau. Tp bila gatal nak komen tu yg tak dpt πŸ™‚

        Ekekekeke……. Suka anak2 bila dpt jenjalan dgn ayahanda terchenta 8)

Comments are closed.