HAZY SKY

Ampang Hiliran (Yesterday, June 15, 2011, 7:30:56 PM)
Nikon D7000, Sigma at 18mm focal length, f/8, 1/2s, ISO 200

Dah 3 hari turut2 haku tunggu Lead Designer kata nak buat review pas kul 5. Haku tunggu smpi kul 6, Lead kata busy lah pulak.

Haku pon membawa diri. Panjat flat Ampang Hiliran tingkat 15. Bukan nak terjun oke, tapi sbb dh lama tak tangkap sunset dari sini. Tapi sayangnye, semalam kan masih jerebu.

[+ 6/5/11 ]
[+ 59/365 ]
[+ 18/365 ]

37 thoughts on “HAZY SKY

  1. Kenapa Lead Designer tak habar siang siang yg dia busy. Attitude macam tu tak bagus kan? Anyway at least you got a beautiful shot of KL. Very beautiful.
    Kenapa kelap nak type tak nampak?

    1. nak habaq pon x sempat makk.. uhuhu

      tulis taip gelap sbb mak pakai Internet Explorer kanns? cuba pakai Mozilla Firefox fulakks.. sorry ;-P

  2. Saya selalu usha diam diam je blog enme sekarang.. gambar enme mmg makin mantap.. macam super pro dah saya tengok .. boleh geng dgn David duChemin. Serious enme saya tak tipu… Ni tahap2 dah pro benar dah. Tak rugi invest D7K kan. Sangat puas hati…

    ps. Nex 5 tu best gak kan? Saya pun suka! handy, compact in size, tak makan space sgt nak bawak (if travel).. and tak sebulky dslr.. leh bawak sana sini sana situ ;D

    1. ahaha.. terimakasih kitak.. banyak lagik me nak kena bajar oke.. nnti senang2 kita outing sama2 vollehh? camane kitak punye bisness erk..

      nex 5 tuh a bit bulky – xleh nk selok dlm poket .. kalo selok gak, terbonjol la fulakks.. uhuhu

Comments are closed.