FLAT PEKELILING

Jalan Tun Razak, KL

Semalam petang, kul 6 haku dah terjah flat pekeliling itu. Ditemani Hidung Berantai dan Faizal, haku panjat 16 tingkat block G 162. Fairuz dan Imam Iswandey menyusuli 15 menit kemudian.

Haku sependapat dgn Hidung Berantai kata nak repeat kat sini masa sunrise. *Senyum.

Kul 8, kami dh turun ke bawah dan solat berjemaah di surau balai islam.

Dan, the making of the album.

Advertisements

19 thoughts on “FLAT PEKELILING

  1. Tak sangka Flat pekeliling yg nmpk tak cantik tp bila dlm gambo nmpk cantik pulak! 😉
    Kredit lah utk en_me 🙂

  2. WOOOOOT! Look at the light trail superb cool! 😉

    … and kalau buat outdoor kat flat tu tentu setail kan.. *winkwink* .. pernah tengok shutterspeak studio ambik kat flat lama2 and on top of bangunan keretapi tanah melayu. super stylo enme! .. masa 1st of may this year saya gi keretapi tanah melayu tuu nak panjat atas bangunan keretapi tanah melayu tapiiiiiiiii… sbb org cuti takley naik pulak. frust! sobs!

Comments are closed.