1 MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA

Untuk pengetahuan semua, hari ni Sabtu 2 Julai 2011 semua sekolah di seluruh Malaysia akan mengadakan Larian 1 Murid 1 Sukan 1 Malaysia.

Pagi2 tadi pas suboh dah antar aQi dan aBo gi sekolah masing2. Sarapan lontong kat pekan koboi dulu tapi.

Bila smpi kt umah, haku layan citer Transformer 3 yg baru didownload dr tenet. Cakap rusia tapi.

Masa kengkawan baca entri nih, maybe haku masih layan tengok citer Transformer. Yg real dgn screen besar dlm panggung kat Tebrau City tapi. *Senyum.

12 thoughts on “1 MURID 1 SUKAN 1 MALAYSIA

  1. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    happy 2nd anniversery

    Maaf dah lama aku tak ziarah blog ko lahhh… Maaf lah yerrrr… terputus hubungan tapi dah jumpa balik lahhh…

    patut lerrr ada nampak semmua bebudak lari…. ingat apa lahhhhh…. jadi ini kira satu Malaysia lahhhh lari dalam satu hari tu yrrr. aku teringat zaman merentas desa plak zaman sekolah

Comments are closed.