PLANTS VS ZOMBIES

Sebenarnye dh lame haku carik toy figure Plants vs Zombies. Sejak masa haku outstation kt Melbourne lagik. Tapi smpi sekang tak kejumpaan.

Tapi ade kawan yg baik ati sudah bagitau. Ada set figure kat Sunway Pyramid. Walopon tak sama spt yg haku carik selama nih, tp haku nk ucap timekaseh utk kawan itu. Dan semoga bonda beliau yg baru kena sakit jantung (admitted) cepat semboh.

Tetiba teringat pasal bapak haku dikampong. Sejak terkena stroke bbrape bulan yg lampau, bapak masih dok kat umah. Semalam (ahad) haku dah menjenguknye. Bapak leh jalan2 tanpa tongkat. Sampi je terus marah2 sebab lama tak balik kampong. Keegoannye masih menebal dan boleh gaduh2 macam biasa jugak.

Pascanota. Kawan yg baik ati dan jelitt itu sudah bertanya psl Dr Zomboss. Manalah haku tau uools. Jadi, utk lebih memahami haku daH buat sikit research. Berikut adalah toy figures yg haku dah beli dalam 1 set.

  1. Zombie
  2. Zombie Yeti
  3. Sunflower
  4. Jalapeno
  5. Cob Cannon
  6. Peashooter
  7. Cattail
  8. Magnet-shroom
  9. Squash

Other note. Maybe I better post the zombie toy that I am direly looking for. Maybe if you or someone else who stumble upon this toy, please let me know. Thank you in advance.

21 thoughts on “PLANTS VS ZOMBIES

  1. jangan la gaduh-gaduh. tp kalau gaduh-gaduh manja tu takpe…pengikat kasih syg sesama keluarga. hrpnya begitu leπŸ™‚

Comments are closed.