GARMIN OR PAPAGO?

Dah lama haku pakai wakgarmin. Memang useful sungguh. Walopon kekadang wak garmin sengal di tengah junction tak tau nak pegi mana. Satu je masalah haku sbb wakgarmin punye bracket yg lekat kat cermin selalu tanggal. Lekat tanggal lekat tanggal gitu adanya. Haku dah berkira2 nak beli gps lain nak letak kat kete yg lains, contohnya Papago. Tapi bila haku baca review kat forum mana ntah, haku rasa baik haku beli wakgarmin juga.

Updated. After updating to the latest garmin maps, now I know how to make the bracket glued to the windshield much stiffly by adding water to it. Thanks to the salesman in Midvalley.

11 thoughts on “GARMIN OR PAPAGO?

  1. guna papago dlm hp, mcm ok jugak
    tapi mcm payah jer nak cari kalo guna address
    garmin boleh taip address terus
    (ker sbb memang tak pandai guna sebenarnya saya nih??? aihhhh)

  2. masih guna garmin install kat henpon jerk…. cuma kadang2 bila dia datang peel calculating calculating calculating rasa nak campak luar tingkap…. hehehehe

Comments are closed.