PETRONAS TOWER ENTRANCE

Selalu letak gambo KLCC waktu senja pun muak jugak kan kengkawan. *Senyum.

Semalam petang (Selasa), macam selalu jugak haku dah tangkap gambo KLCC di taman jogging itu. Pastu haku teruja nk amek gambo kat pintu masuk Petronas Tower 2. Adalah abang polis gendut tetiba datang tanye haku nak buat apa gambo yg haku amek ni. Haku jawab, pakai sendirik je bang. Mungkin dia ingat haku teroris agaknye. *Senyum lagik.

Tapi kalo tengok gambo diatas, ada semacam something missing. Haku pon tak tau apa dia. Nampk macam nak kena repeat kat Tower 1 pulakk. Ada sesape kengkawan nak followww?

35 thoughts on “PETRONAS TOWER ENTRANCE

  1. Di atas Gedung bertingkat
    Di hadapan pintu menara
    Di halaman tangga
    Di celah kesibukan kota

    Tak bekelip mata
    kita separuh kagum
    separuh terharu
    Melihat hasil tangan
    kerja-kerja manusia
    Petronas Tower kebangaan mereka..

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    generasi nissan sentra

  2. Cantiknyerr… nampak keunikannya. Me… betul tu, try ambik gambar burung terbang.. lagi mencabar tu..

  3. Man Made Marvel : Petronas Tower di Astero akan membuat kan saya ternganga setiap kali menontonnya…
    Foto by en_me : terbeliak mata saya setiap kali setiap hari…

    Morning Me iteww….
    Lambat pulak komen hari ni…😉

  4. salam.. iya, memang lumayan sekali gambar2 di sini.. aku teruja sekali! terima kasih sudi share bersama kami semua en. me itewwwww!

Comments are closed.