SAKIT HATI

Pantai Minyak Beku, Batu Pahat

Haku bukan majuk ye sebab dah lama tak update blog. Lamalah sangat kann.

Ini bukan entri jiwang. Sila abaikan tajuk. *Ketawa.

Petang semalam (Sabtu) haku dah terjah ke pantai Batu Pahat. Sebenarnye dh lame haku plan nak ke sini, tapi apakan daya, selalunye ade aral je yg melintang.

38 thoughts on “SAKIT HATI

  1. gambor 1 tu aa ye tu jiwang ye en_me ye…yg ke2 tu buat Aspen ingat pada citer Lord of The Rings waktu they all ke negara bunian tu….erm…betul, berkapas…

  2. Baru nak gelak guling-guling bila baca tajuk entri tu.. nasib baik tuan dah jelaskan awal-awal…kahkahkah (nak gelak jugak)

  3. walopun ai org batu pahat tp x pnah pong g mntk beku nih…hekhek…
    gambo tu….oooo leh jadik gitu ek…cam lukisan laa…heeeeeeeee

  4. Alamak,
    Sprt air tu air panas yg berwap-wap๐Ÿ™‚

    Menung jauh nmpk en_me… Tunggu puteri lindungan bulan ker?๐Ÿ˜›

  5. sebenarnye slalu nmpk signboard..dulu2 hsbnd slalu dpt job wedding area sana..ingat nak bwk pengantin outdoor sana..tapi asal nmpk signboard jek, tak tergerak hati nak masuk..mesti pegi tempat lain..hehe

  6. minyak beku dok kat sana termenung… keseorangan

    di tepi pantai yang indah
    aku duduk seorang diri
    suasana… sepi

    teringat dikau di waktu malam
    wajahmu selalu ku terbayang
    padamu … wahai sayang

    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ุงู„ุณู„ุงู… ุนู„ูŠูƒู… ูˆุฑุญู…ุฉ ุงู„ู„ู‡ ูˆ ุจุฑูƒุงุชู‡
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    ~~~~~~~~~ุฌุฒุงูƒ ุงู„ู„ู‡ู ุฎูŠุฑุงู‹~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    diy pasang head unit dan poweramp

Comments are closed.