PIANO YAMAHA EXAM

Semalam (Selasa) haku cuti. Kena antar aBo dan aQi gi amek exam piano kat JB.

Tapi nak dijadikan citer, kamera Sony Nex 5 yg haku bawak tertinggal pulak memory cardnye. Mula2 haku gi Kotaraya, cuma ade satu je kedai gambar. Bila tanye, memory card takde pulak. Terpaksa menapak ke City Square dan beli memory card yg baru.

Dan haku nk bagitau je. Utk kengkawan yg baru ikut blog merapu haku nih. Anak haku nombor satu bukan aQi. Dan aBo pon bukan anak haku nombor dua. Dan mQ (baca myQueen) memang tak minat photography. Ada dia kisah haku terlupa bawak memory card. *Ketawa.

Citer pasal piano exam pulak. Bukan haku takmoh amek gamba masa dorang ditest uji tu. Tapi sebab ujian diadakan dalam kamar hotel bagai, jadi org luar tak dibenarkan masuk. Pengetest memang mat saleh dari UK katanya.  Jadi inilah saja gambar2 yg haku sempat amek. Keputusan result exam akan diketahui sebulan lagik.

[+ 4/4/11 – Light Painting Project ]

20 thoughts on “PIANO YAMAHA EXAM

  1. anak en. me boleh main piano lagu elton john tak..?
    candle in the wind…kita suka sgt lagu tuh.
    anak sy umur 5thn dan sy berniat nk anto kelas piano.Agak2 en.me ok tak,dengan umur dia camtu..?

    1. lagu elton john xde dlm syllabus piano lesson lagik, mungkin tahap lain.. umur 5 tahun me x pasti tp leh tanye kelas piano.. tp me tengok ramai gak bebudak kecik yg dah main piano.. try laa, tp kat rumah mesti ade piano lohh

  2. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! … رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip periksa kerosakan san servis radiator

    main piano ni bagus untuk otak kanan dan kiri…. bijakkk-bijak… good luck pada mereka tu

Comments are closed.