WASTED FOOD TO BE SENT TO AFRICA

Citer di Perlis blom abes ya kengkawan. Dan ini bukan citer beraya di Siam walopon me kekadang suka makan nasi papdrik, nasi pattaya, tomyam campur, kailan ikan masin dan air suam. Ini cuma citer jalan-jalan cari sunset saja. Boleh gitu. *Senyum.

.

Walopon enchekAbdul awak (yg tengah busy amek gambar sunset kat masjid terapung yg belum siap itu) dah bagi green light awak leh order sesuka hati seafood kegemaran awak. Tak bermaksud awak leh order banyak2 ikut nafsu saje.

Tak baik tau membazir. Sibbaik seafood Kuala Perlis tak semahal harga macam kat Kampong Senibong.

Advertisements

10 thoughts on “WASTED FOOD TO BE SENT TO AFRICA

  1. Assalamualaikum en_me..,

    tu dia baru RAYA sakan….tp memang tak baik membaziq….kalau kasi perabih pun dah kira overload ..gitewwwww…

  2. pasal timah tasoh tu, betul ke dah tutup jalan masuknye? alahai rugilah en me.. cantek tauuuuu kawasan tu.. mmg best giler klu dpt snap2 pic. hehehehe

    1. pasal tasik timah tasoh tu mmg dah berpagar dan dah jadi kawasan larangan.. tak taula me kalo ada jalan lainns uoolss.. tapi ko ckp macam penah dating sampi kesitu jerr.. ekeke

Comments are closed.