RESEPI SAMBAL TUMIS CILI API PEDAS MEMBUNUH

Tajuk memang takleh blah. Sila abaikan. *Senyum.

Citer lain. Haku baru dapat tahu member baik keje satu ofis dulu dan kini dah berpisah dgn wife dia. Rasanya baru je haku datang jemputan kahwin dorang. Sedih tauu. Tadi tengok FB wife dia dah tukar jadik ‘cik’ dan in relationship with orglen. Tengok FB member tu pulak, dah takde status pulak. Tengok wall status macam cool je, takde emo-emo pon. Dah jadik bujang trang tang tang sonoklah tu. Ammboiii. Tapi kalo korang baca blog merapu haku nih secara silent pon, haku nk mintak maap naa. Selamat hariraya maaf zahir batin.

2 thoughts on “RESEPI SAMBAL TUMIS CILI API PEDAS MEMBUNUH

Comments are closed.