PIANO TEACHER DILEMMA

 

Bulan lepas, piano ticher aBo dan aQi sudah calling2. Kata kelas Yamaha sudah buang dia. Ticher sudah merayu2 nak ajar kat rumah pulak.

Esoknya kelas Yamaha sudah calling2 kita pulak. Bagitau ticher piano dah kena buang kerja. Ada parents complain sbb ticher pukul2 student piano. Nanti dorang carikan ticher baru.

Bila tanya aBo dan aQi, memanglah ada pukul2 tapi sikit2 je. Bila tanya nak belajar piano lagi ke dengan ticher tu, dorang kata no problem. Sebenarnye dorang dah bajar piano lebih 2 tahun. Kalo ada masalah pon mesti dorang dah bagitau. Baru bulan lepas amek periksa tahap satu.

Dipendekkan citer, ticher dah datang rumah setiap Jumaat malam sejak bulan puasa lagik.

Citer lain. Arini genap 10 tahun kejadian September 11 di Amerika.

Advertisements

12 thoughts on “PIANO TEACHER DILEMMA

  1. En_Me tau main piano jugak ker? Kita teringin sesangat nak main piano and ala ala verangan felling feeling sambil ketuk ketuk key piano gitu!!!

    Tapi sampai skg tak kesampaian lagi hehehehehehe (Tetambah kat sini … mana ada orang main piano!!!)

Comments are closed.