I HIT SOMETHING THIS MORNING

Pagi Senin tadi. Dalm kul 5 something kot. Kat area tangkak kot. Bawak 160 je. Tetibe lorong laju nampak tayar celup lori terbarai tengah jalan. Dua helai. Dah dekat. Elak yg satu. Tak sempat elak yg satu lagik. Langgar jer. Body cikputih tak melayang tapi.

Kat RnR seremban baru nak check. Sibbaik bumper cikputih jer yg nak terbarai. Kalo tak, ada alasan nak kena tukar kete mercedes lain.

Updated 1. Arini Rabu (dua hari lepas kejadian), pepagi dah gi Balai Polis Jln Tun Razak. Konon2 nak buat polis report nk claim Plus nnti. Pas cikpolis taip2 bagai, abg india sarjan bilang takleh buat kat sini, calling2 balai polis muar tanye no telefon balai polis ledang. Dorang bilang kena pegi trafik ledang jugak. Polis ke trafik bandar KL pon takde online. Takde maknanye. Demm.

Updated 2. On Thursday evening, pas amek aTi kat Jasin, haku singgah balai polis trafik Jasin. Four days after I hit tayar lori celup tu. Dipendekkan citer, lans koperal Shah* kata bukan takleh buat repot tapi dah lambat (after 24hours). Leh kena saman katanye sbb menyusahkan polis dan IO (Investigation Officer) nak buat siasatan. Haku tak jadi buat repot. Balik dgn tangan kosong. Lesson learned: lenkali buat laporan 24 jam dari tarikh eksiden.