AIR JUS POLIGAMI

Minggu lepas (pas waktu keje oke) haku dah merempit pi restoran wong solo nasi ayam penyet kampung baru. Sepelaung je dari opis. Alone macam biasa.

Haku merempit naik skuter oke dengan helmet kat pala bagai. Kalo korang sms atau call call lama haku tak reply sbb tengah naik skuter lah tuu. Jangan cakap haku tak moh jawab atau sentap oke. Kadang2 hujan lebat susah nak seluk cari phone cap aiYam haku tu. Salah seluk leh basah tembakau oke. *Ketawa.

Order air tembikai laici dan air suam dulu. Tak tau dorang pun memang bagi air mineral juger. Apa barang kann?

Tak berani nak order air jus poligami lagi. Dorang kata leh amek berkat tuu. Kahh.

17 thoughts on “AIR JUS POLIGAMI

  1. ade jual ke air nama gitu? saje je nk lariskan jualan diorang kan? ke order 2 air jus sekaligus? tk berapa nk fhm…kalau google leh keluar rupa dia camana tk? haha…

Comments are closed.