LEICA M9 KAMERA DIGITAL PALING MAHAL KOLOT TAPI

Ituari haku dah gatal tanye kedai kamera kat tingkat atas Ampang Park. Pasal kamera digital Fujifilm X100 yg cantik gambarnye. Cik Adila yg clever (baca brilliant otaknya) lagi manis tuu yg baru balik dari UK pon terpesona gak, katanya.

Fujifilm memanglah mahal, semahal kamera dslr Nikon D7000 haku tu. Tapi saiz bodinya macam compact camera je. Dan gambarnye setaraf dengan kamera Leica M9 yg harganye mencecah 70 juta rupiah (RM28,000). Sama rege macam sebijik kete Viva Auto baru pulak. Aduhai.

Gambar atas haku amek kat cermin luar outlet kedai kamera Leica yg baru dibuka dlm Avenue K depan KLCC. Tak berani lagi nak masuk dalam kedai tapi.

Advertisements

27 thoughts on “LEICA M9 KAMERA DIGITAL PALING MAHAL KOLOT TAPI

    1. hmmm.. pasal nikon atau canon kann.. pd me dua dua pon takde masalah kalo tau guna .. memasing punye preferences.. canon punye accessories murah sikit tapi.. ihiks

Comments are closed.