7.01 PM

[+ 16/8/11 – A Great Moment To Be Remembered ]
[+ 24/6/11 – A Quick Shower ]

Sekang kat opis dah ada cadangan baru tentang flexible hours.

Kalo datang pagi kul 7, leh balik kul 4.30 petang.
Kalo datang pagi kul 9, leh balik kul 6.30 petang.
Kalo datang antara kul 7 hingga 9 pagi, pandai2la korang kira sendirik.

Gituu.

Citer lain. Ituari abg doc daddyZ dah amek gambar KLCC waktu malam. Sampi tercarik2 lokasi opis haku yg ini. Senang je. Tengok Petronas Towers. Dari opis haku cuma nampak satu tower je yg sebenarnya betul2 selari dgn tower yg satu lagi kat bakangnye. Cuma masalahnya problem. Sebab kalo amek gambo dari perkarangan laman KLCC, mana boleh nmpk bangunan opis haku. Sebab kat depan opis haku dah banyak bangunan kondom2 mewah tengah mencanak2 naik.

Arini Sabtu, weekend sudah. Salam ingatan dari haku yg jauh dimata. Jauhlah sangat kannns.

Advertisements

20 thoughts on “7.01 PM

  1. saya duluuuuuuu, dulu lah…terpacak kat wad jam 7pagi, baliknya 7 malam..hahahaha..

    Moral of the strori, kalau dari lama klcc memang susah lah saya nak zoooooom opis en_me kannnsss ~ahaha..

    Happy weekend!

Comments are closed.