BOOKBINDING MY BLOGS

Haku dah berjaya mengikat buku (baca book binding) dari blog-blog haku yg lama. Sebagai rujukan dimasa depan. Haku print hitam putih saja.

Sama tebal dengan buku kamus Oxford Dictionary haku yg itu.

34 thoughts on “BOOKBINDING MY BLOGS

  1. buku pun bukan hak milik kekal…kannnnnn πŸ˜›

    good effort en_me ….

    saya terbayang nak buat macam tu utk photoblog saya…tapi entah kurun ke berapa lah…hahaha

    1. mana tau umur panjang, tapi tetibe blog kita kena padam ke atau sabotaj ke, at least ada buku leh dibaca.. boleeh gitu abg doc.. ehehe

      tapi memang betulla dan sahih bahawa semuanya bukan hakmilik kekalls.. kanns

  2. yey sama la macam kitaaaa.. print juga, tapi takdelah binding macam thesis tuuuuu… binding cap ayam je.. hehehe

      1. hahaha save bajet laa… print pon selamba je guna printer ofisss… upsssss jgn bitau bos i kehhh..haahaha

      2. cerr makk citerr skit dlm blog.. tunjuk gambar camne makk buat binding cap ayam tuuu.. me janji x bitau bos makk.. manatau orglen leh tiru.. ahaks

Comments are closed.