THIS BLOG WILL BE UPDATED LATER

Line (internet) slow macam cipan kat hotel madinah almunawarah nih. Banyak photo2 haku amek kat sekitar Masjid Nabawi sudah. Tapi nampaknye, kena tunggu haku balik Masai baru leh update kot. Uhh.

Kata orang tak baik cakap yg buruk2 kat Tanah Suci ni kan. Apa2 pon tak boleh. Astaghfirullah.

Terimakasih pada kengkawan semua yg masih sudi jenguk2 ke blog haku yg takde apa2 nih.

Salam dari haku yg jauh dimata di Madinah almunawarah nih.

Wasalam.