MAKKAH AL-MUKARAMMAH: DAY FOUR

Pagi2 tadi sejam sblom Suboh haku dah gi masjid. Plan nak dok kat saf depan. Sambil nak study utk mission sentuh hajaratul aswad itu.

Dipendekkan citer, haku dapat saf nombor tiga. Tak spt semalam, pagi nih haku dapat dok dekat dgn hajaratul aswad dan tengok dengan jelas buat pertama kalinya. Alhamdulillah.

Usai solat Suboh berjemaah, memang tak sempat nak kejar. Sebab orglen dah berlomba2 bekejaran kesitu. Sedihnya.

Tapi haku gagahkan diri dan berjaya buat tawaf sunat jer tujuh pusingan.