USTAZ PON HARI HARI MAU UPDATE

Petang smlm pas Asar macam biasa update blog nih. Tetiba ustaz razak yg glamor tu pon join sekaki sbb dia baru tahu kat sini ada wifi. Selalu dia update FB dia kat hotel lima bintang dia je.

Ustaz yg suka jalan-jalan dan tugasannye bawak jemaah jalan-jalan pon berseloroh dalam FBnye pasal jalan-jalan:

Jalan-jalan :
Kita jalan dia jalan, kita makan dia jalan, kita tidur dia jalan, kita lari dia jalan, kita bercakap dia jalan, Kita solat dia jalan, kita berhenti dia jalan, DIA BERHENTI KITA JALAN………………………Apa itu….itulah JANTUNG.

Boring katanya dok dlm bilik hotel tak buat apa. Kahh.

Sori gambar blurr sbb haku pakai henfon cap aiYam jer.

Search. http://www.ustazrazak.com.my