Month: March 2012

TAEK IDONG MASEN

Dah lama me tak update blog kan. Rasa malas 2 menet. Walaupun banyak gambar yg me ambil setiap hari. Sebenarnya berjuta-juta lemon gambar. Tapi masih tak jumpa butang mood utk buat entri baru setiap hari. Tak spt dulu-dulu kann.

Dan ada kengkawan bilang, kalo me tak update blog baru pun orang masih ramai datang jenguk-jenguk blog me yg merapu saja ni. Betul ke? Kahh.

Semalam dah ambil mQ di KLIA, nak shopping kat KLCC katanya. Amboi.

Teka-teki hari jumaat. Kenapa tahi hidung kita korek pastu kita gentel2 pastu kita jentek buang?

Tett. Masa dah time. Jawapannya, sebab tahi hidung kecil. Kalo tahi hidung besar, kita uli2 pastu kita campak buang! Hehh.

Alahai.

Advertisements

OKE OKE ME UPDATE LAGI

Ini adalah percubaan pertama me letak gambar animasi bersaiz besar. Sila tunggu 2 menet utk kesemua bingkai dpt dimuatturun. Minta maaf ye dan jangan saman me kalau tetiba PC awak keluar asap. Kalau setakat blink-blink dan berpinau biji mata awak tak mengapa TAPI. Lol.

Alahai.

LONG SERVICE AWARD 2011

Semalam me cuti gara-gara melayan dan meraikan malam Anugerah Perkhidmatan Lama syarikat mQ yg itu.

Tapi me tertinggal kad memori satu lagi dlm poket baju batik me pakai semalam. Naik muat gambar2 yg terkemudian ini dulu. Gambar2 terima sijil leh tunggu nanti ya.

Pascanota. Ada kawan yg tak senang dgn gambar mQ dan Dee smlm. Jadi me sudah padam.

Alahai.

ORANG ASLI PON LEH MENANG KETE MERCEDES

Dah lama tak menang hadiah besar cabutan bertuah Sijil Simpanan Premium BSN itu. Bulan lepas punya cabutan, me dapat henpon touch-screen Nokia X7 pon okelah jugak. Itupun tunggu 3 minggu baru sampai.

Bulan lepas jugak hadiah utama mercedes benz E-200 CGI dimenangi oleh orang asli. Rejeki dia kannn. [+ Sinar Harian ]

Updated. Tak sampai sebulan aQi pakai henpon cokia ni pon dah hancus berkecai.

Alahai.