TAEK IDONG MASEN

Dah lama me tak update blog kan. Rasa malas 2 menet. Walaupun banyak gambar yg me ambil setiap hari. Sebenarnya berjuta-juta lemon gambar. Tapi masih tak jumpa butang mood utk buat entri baru setiap hari. Tak spt dulu-dulu kann.

Dan ada kengkawan bilang, kalo me tak update blog baru pun orang masih ramai datang jenguk-jenguk blog me yg merapu saja ni. Betul ke? Kahh.

Semalam dah ambil mQ di KLIA, nak shopping kat KLCC katanya. Amboi.

Teka-teki hari jumaat. Kenapa tahi hidung kita korek pastu kita gentel2 pastu kita jentek buang?

Tett. Masa dah time. Jawapannya, sebab tahi hidung kecil. Kalo tahi hidung besar, kita uli2 pastu kita campak buang! Hehh.

Alahai.

7 thoughts on “TAEK IDONG MASEN

  1. bila baca tajuk en.me, tringat kat makanan ms zaman budak yg blm mumayyiz dulu. kitaorg panggil makanan tu sama mcm tajuk entry en.me heeee~

    […]

Comments are closed.