KORANG TAK MALU KE KOMEN BLOG HAJI_ME SEBAB HAJI_ME TAK REPLY KOMEN KORANG POWN?


I know I know.. Gambar ni kusam uoolss.. Tapi nak tampal jugak..
↑ Kuala Lumpur City Center night view from KL Tower observation deck

Tak kesahlah korang setuju atau tidak, bila me letak tajuk blog, Aku TAK Suka Blog Ini, walopon hari2 me update, kerna ini Blog me, yg suka merapu dan mandrem dan cakap sorang2, mungkin hanya sesuai untuk me, namun, itulah hakikatnya.

Me TAK suka korang datang Blog me ini, mungkin sebab korang juga, sekali terjah hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya, tak mampu sampai setiap hari.

Me TAK suka blogger yg hari2 singgah dan komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini macam blogger Kotakhujan dan Dari Penjuru Ini.. dua2 anak dara yg masih single mingle.. cikMasy seorang yg baik tapi nakal. tapi baik. tapi nakal. macam tu lah. sampai mati. Dan cikgi DinasAldi seorang yg ‘found who she is in the world’.. menurut dorang bukan me yg kata.. Tapi bila dorang datang komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini membuatkan me pon teruja datang Blog dorang walopon kekadang me sengaja tak reply komen dorang.. Dan bila me sekali terjah baca entri hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya tak mampu sampai setiap hari.

Me TAK suka blogger yg hari2 singgah dan komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini macam blogger Gadisbunga dan DrSinga.. cikFidde yg single juga dan drSinga yg dah berkahwin juga.. Tapi dua-dua suka tangkap2 gambar yg cantik2 dan penuh kreativiti uoolss.. Tapi bila dorang datang komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini membuatkan me pon teruja datang Blog dorang walopon kekadang me sengaja tak reply komen dorang.. Dan bila me sekali terjah baca entri hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya tak mampu sampai setiap hari.

Me TAK suka blogger yg hari2 singgah dan komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini macam blogger juliebiscuit dan sue-anak4ku.. cikPuan Julieter yg sedang berbadan dua .. selalu cerita tentang kandungannya dan melayan kerenah kandungannya dan bapak kandungannya.. dan cikPuan Lawa yg Sangat yg sedang berjauhan dengan anak4 yg jauh dimata.. selalu melayan kerenah anaknya bila balik kampungnya di Sungai Besar terutama Irfan dan Irhas yg nakal dan suka mengepow tuu.. Dua2 keje sepelaung je dari opis me.. Tapi bila dorang datang komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini membuatkan me pon teruja datang Blog dorang walopon kekadang me sengaja tak reply komen dorang.. Dan bila me sekali terjah baca entri hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya tak mampu sampai setiap hari.

Me TAK suka blogger yg hari2 singgah dan komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini macam blogger zouldahanblog dan alwaqiahalmulk .. abg doc zoul yg rajin update blog Aku dan Kehidupanku bukan saja bercerita tentang pesakitnya tapi juga tentang kereta baru Vellfire idamannya juga – amboiii. Dan abg doc Faiz ayah kepada ZZ dan suami kpd mommy ZZ juga .. Jgn main2 uools kerna mereka dua2 juga ada senjata dslr dan rajin tangkap2 tembak2 gambar juga.. Tapi bila dorang datang komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini membuatkan me pon teruja datang Blog dorang walopon kekadang me sengaja tak reply komen dorang.. Dan bila me sekali terjah baca entri hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya tak mampu sampai setiap hari.

Me TAK suka blogger yg hari2 singgah dan komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini macam blogger Maka Terimalaaaaaahhhhhh dan Purple Heart yg sedang berada di Arab Saudi disana disana.. Abg Ghazaaz yg bekerja dan suka bercerita tentang kehidupannya di Yanbu.. Dan akak Norma mengikut suaminya Haswadi yg suka cerita tentang kehidupannya di Jubail City dan suka masak masak .. Tapi bila dorang datang jejak tanpa komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini membuatkan me pon teruja datang Blog dorang walopon kekadang me sengaja tak tinggalkan komen dlm blog dorang.. Dan bila me sekali terjah baca entri hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya tak mampu sampai setiap hari.

Me TAK suka blogger yg hari2 singgah dan komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini macam blogger ucualong dan backpackerbucuk.. akak Nida yg mengaku berjiran dgn me di Masai katanya yg sekang berada nun jauh dibawah selatan di New Zealand tuu.. Dan pengembara tegar sigadis bucuk yg suka jalan2 backpacking sorang2 merata dunya uools.. Tapi bila dorang datang komen Blog Yg Aku TAK Suka Ini membuatkan me pon teruja datang Blog dorang walopon kekadang me sengaja tak reply komen dorang.. Dan bila me sekali terjah baca entri hati tertawan, berulang kali terjah terus jatuh cinta, akhirnya sentiasa terjah menerjah, atau mengumpulkan terjah kiranya tak mampu sampai setiap hari.

Sebenarnya masih banyak blog lagi me TAK suka terjah menerjah membaca pengalaman dan perasaan menelaah buah fikiran setiap insan menghayati semua pengalaman agar boleh jadi sempadan agar boleh jadi tauladan agar kaki ini tidak tergelincir ke cenuram.

Nota. Entri ni me dapat inspirasi dari blog cik Annyss Bangi. Kalo tak suka me kopipes sila bagitau nnti me buang jangan saman me tapi.

Thank Yu uoolss..

Alahai.

Advertisements

9 thoughts on “KORANG TAK MALU KE KOMEN BLOG HAJI_ME SEBAB HAJI_ME TAK REPLY KOMEN KORANG POWN?

  1. selamat pagi tuan haji..

    pagi ni dah makan ubat lom…hahahaa….

    saya memang TAK SUKA Blog ni… tu yang datang hari2 ..kdg2 pukal seminggu..

    dan kengkadang tak komen…

    nway.. Tq.. kembang jab..hahaha

  2. oho.. incek me.. blog kita tak de dah nak datang jenguk kan… huhuhu… busy sangat lettew.. haha

    kita pun dah jarang2 datang sini.. tapi sentiasa dok ingat kata-kata incek me.. “blog bukanlah hak milik kekal”

  3. Huu mak aih panjang nau tulih kali ni. Tapi khatam jugaks.

    Gambaq kusam tu memberikan semangat pada saya la. Tima kaseh kerana tampai di sini.

Comments are closed.