GRAND BLUEWAVE HOTEL


↑ Things to do outside the Grand Bluewave Hotel (JB) while waiting for your spouse finishing up her business seminar meeting last weekend

Anak lanang yg kat Unimas dah balik hari Sabtu dan mula latihan industri (baca Practical Training) selama 10 minggu kat opis tempat me keje arini. Muger2 dipermudahkan segala urusan. Amin.

Pascanota. Masih ada kengkawan yg tak tau maksud anak lanang yg me dah sebut2 ituari di SINI ya. [+ Wedok vs Lanang ]

Alahai.

15 thoughts on “GRAND BLUEWAVE HOTEL

  1. en me dah terkena penyakit saya dan dr singa la tu.. tembak kaki sendiri. hehe dah nak kerja dah budak tu ya.. tak lama lagi menantu le pulak!

  2. as salam tuan haji…oh haji org pasir gudang ke masai ke…alamak…tahu la nampaknya jalan durian 3 kat mana…:) ..by the way…shoot kaki tu mcm anak saya umor 3 tahun, suka sgt amik pic kaki sendiri..heheh

Comments are closed.