А. Коркунов | A. KORKUNOV

A. Korkunov – A Russian chocolate bar

Мой коллега по проектированию в PDMS, г-н Александр Уразаев, находившийся в Куала-Лумпур в течение двух недель и в эти выходные собирающийся обратно. Сегодня он неожиданно сделал мне подарок, плитку Российского шоколада в качестве сувенира. Я его премного поблагодарил.

Terjemahan. Rakan sekerja penulis dari Rusia, yg telah bertugas sementara disini selama 2 minggu, akan terbang pulang ke Rusia pada hujung minggu ini. Hari ini, tiba-tiba Alex memberikan penulis sekotak cokelat Rusia. Thank you, Alex.

Alahai.

ALEXANDER URAZEAV
Advertisements

9 thoughts on “А. Коркунов | A. KORKUNOV

  1. Abjad Rusia ada 36 kesemuanya kalo tak silap.. semasa di sana, perkataan yang paling senang saya ingat dan tangkap adalah Ресторан dan аптека .. (google translate ye kalo nak tau apa dia.. 🙂 )
    kalo tak boleh baca 2 perkataan ni payah jugak.. nasib la public toilet kat sana dilabel dengan huruf ‘WC’ je.. kalo tak susah jugak la nak lepas hajat..

    1. vahh hebatla u bro leh smpi russia .. bro study medic ke kat sana tuu..

      baru check ‘Restaurant dan pharmacy’ maksudnya kanns..

      1. tak de la hebat mana en_me, ada peluang diberi, dapat le jejak kaki kat sana, tak lama pun seminggu je… nanti2 saya apdet citer masa kat Russia ni 🙂

        betul tu; pectopah = restoran, anteka=farmasi, penting bila perut lapar & pening kepala 😀

Comments are closed.