MANE DE LIGHT-TRAILS TENGAH2 HARI BUTA

a Tampoi town area view from Plaza Angsana’s fifth floor

Penulis rasa pun memang bersetuju kalau boleh mengambil gambar ‘light-trails’ dari atas tingkat lima di Plaza Angsana. Tetapi aktiviti tersebut haruslah dibuat dimalam hari juga.

Berkenaan gambar diatas, penulis mengambilnya hari Sabtu yg baru lepas. Penulis melihat memang banyak projek-projek baru sedang giat dibangunkan di sebelah kiri dan sebelah kanan jalan Tampoi. Berkemungkinan besar penulis akan mengambil gambar dari tempat dan arah yg sama tahun hadapan. Itupun kalau penulis masih mempunyai ingatan yg kuat.

Alahai.

6 thoughts on “MANE DE LIGHT-TRAILS TENGAH2 HARI BUTA

  1. print photo tu dan tulis kat belakang .. apa yang harus di buat pada tahun hadapan..

    pernah cuba light trail waktu hujan tak..?

  2. mmg ohsem kalau dapat view memalam kat sini. Silap2 light trail kete gb pun kene tembak gak. Huhu.
    Tapi kene naik tingkat 5 luar peak period baru senang nak amik light trail. Kalau sekarang ni nak dapat parking pun kemain susah…!

    1. malam shud be oke nk tangkap light trail.. tengah malam lagi oke kalo Gb nak tangkap star trailss.. lgpon tengahmalm parking sure kosong.. ahakks

Comments are closed.