Category: Sunrise

BUKIT TOKIO SUNRISE

Bukit Tokio Sunrise This Morning

Semasa penulis berlarian ke pejabat pagi tadi, penulis nampaklah matahari membulat berselaput jerebu tebal di ufuk timur. Tetapi apabila penulis tiba di pejabat dan hendak menangkap gambiran matahari itu, tiadalah hajat penulis kesampaian kerana matahari itu berada dibalik bangunan apartment pula.

Alahai.

Advertisements

TIDUR ITU LEBIH BAIK DARI MEN’YUNRISE’

AMPANG HILIR LAKE GARDEN

Kadang-kadang penulis rasa malas hendak mengemudi kenderaan ke tempat yg jauh hanya untuk menangkap cahaya terbit matahari.

Dalam perjalanan ke tempat kerja, penulis rasa pun sempat untuk menikmati keindahan terbitnya matahari diwaktu pagi yg nyaman. Walaupun gambar-gambar yg penulis tangkap tidaklah se’nais’ mana.

[+ 24/12/2010 – A new gear set on Ampang Lake ]
[+ 8/1/2011 – 8/365 ]

Alahai.

TAMAN TASIK AMPANG HILIR

TAMAN TASIK AMPANG HILIR THIS MORNING

KERANAMU FLAT PEKELILING


↑ during hazy sunrise at Titiwangsa Lake this morning

Pagi2 pas Subuh ingat nak panjat Flat Pekeliling yg dah lama me tak bepergian tu. Dlm gelap gulita blom sempat nak panjat tangga dh patah balik. Kecot telo bukan sebab nak panjat 16 tingkat anak2 tangga, tapi takut kena usha mat2 gian kat situ pulak.

Tangkap sunrise dlm jerebu pagi yg kusam kat tasik pon oke jugak. Flat Pekeliling leh tunggu next time bila ada geng yg sesowai uools.

Alahai.