Category: Wilayah Persekutuan: Kuala Lumpur

7.01 PM

[+ 16/8/11 – A Great Moment To Be Remembered ]
[+ 24/6/11 – A Quick Shower ]

Sekang kat opis dah ada cadangan baru tentang flexible hours.

Kalo datang pagi kul 7, leh balik kul 4.30 petang.
Kalo datang pagi kul 9, leh balik kul 6.30 petang.
Kalo datang antara kul 7 hingga 9 pagi, pandai2la korang kira sendirik.

Gituu.

Citer lain. Ituari abg doc daddyZ dah amek gambar KLCC waktu malam. Sampi tercarik2 lokasi opis haku yg ini. Senang je. Tengok Petronas Towers. Dari opis haku cuma nampak satu tower je yg sebenarnya betul2 selari dgn tower yg satu lagi kat bakangnye. Cuma masalahnya problem. Sebab kalo amek gambo dari perkarangan laman KLCC, mana boleh nmpk bangunan opis haku. Sebab kat depan opis haku dah banyak bangunan kondom2 mewah tengah mencanak2 naik.

Arini Sabtu, weekend sudah. Salam ingatan dari haku yg jauh dimata. Jauhlah sangat kannns.

AAAH! NAAK! POWER GILA TU BEB!

[+ New Toys ]

Semalam mQ dah sms kata nak pakai laptop Asus yg haku baru beli 2 bulan yg lampau. Nak bawak gi keje katanya sbb laptop Dell yg company dia supply lembab sangat. Nak bukak fail Excel pon kena tunggu berjanggut atas bawah. Walopon dua2 laptop leh cucuk usb pakai side entry – takde maknanya kalo tak power kann.

Postnote: Yesterday (17th August) was our 22nd anniversary. And exactly half of the time, we live far far away. Love you always, my Queen.

PENCAPAIAN YG TAK LEH DIBANGGAKAN

Masai ke Ampang Park. 2 jam 54 minit.

Biasanya amek masa lebih 4 jam. Tidur sekejap atau solat subuh atau buang air kat RnR Ayer Keroh atau Rnr Pagoh atau Rnr Seremban. Tak termasuk terhenggot2 traffic jam kat Jalan Tun Razak dan Sungei Besi.

Tapi pagi tadi (Senin) smooth je. Jangan kena speed trap sudah.