Tag: BALQIS

PIANO YAMAHA EXAM

Semalam (Selasa) haku cuti. Kena antar aBo dan aQi gi amek exam piano kat JB.

Tapi nak dijadikan citer, kamera Sony Nex 5 yg haku bawak tertinggal pulak memory cardnye. Mula2 haku gi Kotaraya, cuma ade satu je kedai gambar. Bila tanye, memory card takde pulak. Terpaksa menapak ke City Square dan beli memory card yg baru.

Dan haku nk bagitau je. Utk kengkawan yg baru ikut blog merapu haku nih. Anak haku nombor satu bukan aQi. Dan aBo pon bukan anak haku nombor dua. Dan mQ (baca myQueen) memang tak minat photography. Ada dia kisah haku terlupa bawak memory card. *Ketawa.

Citer pasal piano exam pulak. Bukan haku takmoh amek gamba masa dorang ditest uji tu. Tapi sebab ujian diadakan dalam kamar hotel bagai, jadi org luar tak dibenarkan masuk. Pengetest memang mat saleh dari UK katanya.  Jadi inilah saja gambar2 yg haku sempat amek. Keputusan result exam akan diketahui sebulan lagik.

[+ 4/4/11 – Light Painting Project ]