26/365

Asyik gambar mentari yg satu jewwww. Bosan kann.

Arini haku letak pulak gambar tasik ditengahari yg panas terik.

Seri Medan Botanic Garden, Batu Pahat, Johor (last Sunday)

Terimakasih pada kang MatSom (Suara Simpang Kiri) yg memberikan inspirasi tuk haku datang kemari. Tapi haku x nmpk ada pasangan pengantin mengambil gambar. Selain budak2 remaja, ada sorang pakcik polis gendut yg dikelilingi tiga polis wanita yg jelita lepak2 disitu. Cuaca yg panas terik adanya.πŸ˜‰

Curahat lagik. Semalam haku dah bilang (dgn nada sopan oke) kata haku ada buang komen2. Pastu kan adalah kengkawan yg marah2 haku pulak macam x puas ati gitu. Jap, haku nak check kat kotak spam. Ooops. Terlupa pulak. Inikan blog haku. Haku punya sukalah nak buat apa kannn. *Ketawa.

Really hot sunny afternoon (not HDR).

58 thoughts on “26/365

  1. Seri Medan Botanic Garden, Batu Pahat??? bertahun-tahun blajor kat BP…tak penah sekalikk pun dengor nama tempat nih??? kalau ku tahu tempatnya secantik begini dah lama sampai dah ni…argghh~

  2. ,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
    //__l_l_,\____\,__
    l_—\_l__l—[]lllllll[]
    _(o)_)__(o)_)–o-)_)___
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    yupppp sri medan botanik garden aku pernah sampai kat situuuu mmg cantikkk untuk snap gambar…. jauhnyerrr ko merayap ambik gambar merata tempat lahhh

    aku terfikir gakkkk…. kalau ade kamera canggih macam macam boleh tangkap gambarrrr…. ko mmg minat …..

    aku rasa satu gambar menceriterr kan seribu cerita…. seribu tanggapan….

  3. EN ME,
    Saya sungguh terharu kerana En Me sudi mencemar duli datang ke kampung kelahiran saya dan juga kampung Allahyarhamah SOSILAWATI dan snap gambar itu.

    Maaf tak dpt bertemu, krn kesibukan yg tiada sudahnya.

  4. sebenarnya nak komen pasal gambar cantik macam HDR tu tapi lupa pointnya di tengah jalan sebab tegelak baca reply-reply dari en_me hahahha kasi ihikss satu!

  5. – selalu ke BP, tapi tak pernah tau wujud Botanic Garden ni…kena terjah ni..

    – glamour gitewwwww me ni..penuh sensasi blog ni, sampai ada org marah2 gitewww..abaikan ajeeeeeee..blog haku, haku punya suka lah…betul tak me?
    πŸ™‚

Comments are closed.